Houtskelet Finished!

Na een 3-tal weken kunnen we zeggen dat het houtskelet er staat. Aangezien meerdere aannemers elkaar moesten opvolgen (ytong – aannemer / rubberen slab – dakwerker / houten skelet – schrijnwerker / dak isoleren +dichtmaken – dakwerker / zijpanelen bevestigen – schrijnwerker) is dit best wel een prestatie!

De gevel van het houtskelet wordt afgewerkt met houten verticale latten. Deze latten worden bevestigd op een horizontaal latwerk om de de structuur open te houden. De achterliggende latten zijn we nu zwart aan het verven opdat we ze later niet (goed) zouden zien. Nog meer schilderwerk dus.

Daarnaast zijn we begonnen met het trekken van de leidingen van ons huis naar de straatkant toe. Een greppel van een meter diep waar een 5-tal buizen in moeten komen, en dit over een afstand van 23m. Gelukkig heb ik via via een kraan kunnen versieren die het graafwerk voor mij doet. Tijdens de graafwerken hebben we op een haar na de huidige toever van de elektriciteit geraakt. Aangezien op de toevoer geen zekeringen meer zitten zou dit een stroomuitval voor de hele straat betekend hebben…

Het begin van de 23m lange greppel

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hout. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s